Home DNA AncestorBEN IK NEDERLANDS? – MyHeritage DNA // BEL MAE
BEN IK NEDERLANDS? – MyHeritage DNA // BEL MAE

BEN IK NEDERLANDS? – MyHeritage DNA // BEL MAEIn deze video deel ik mijn DNA-resultaten waar ik in achter mijn nationaliteit kwam. Ben ik Nederlands? Duits? Of toch afkomstig uit Rusland? Bekijk snel deze video om er achter te komen

Had jij dit verwacht?

Wil je meer videos van mij zien, abonneer dan snel!

source

6 thoughts on “BEN IK NEDERLANDS? – MyHeritage DNA // BEL MAE

 1. Ik ben momenteel aan het wachten op de uitslag, zo nieuwsgierig, hoe lang duurde het bij jou voordat je uitslag kwam? Leuke video!

 2. Inge says:

  Hoe kun je die test met zn 2en doen? Ik wil het graag met mn zusje doen. Doe je dan gewoon bij 1 iemand zo'n wangstrijkje?

 3. Jop Westra says:

  Was je echt precies 25.0% engels? Ik kreeg namelijk dingen zoals 37.1% ?

 4. M Sande says:

  Dat is geen spaans en Italiaans als je spaans was stond er iberish en italiaans lol

 5. Isabella says:

  Canadees is geen afkomst. De oorspronkelijke Canadezen zelf zijn Inuit of eskimo. Voor de rest zijn de meeste Canadezen Britse, Nederlandse of Franse (of een mix daarvan) Diaspora die rond 1700 naar dat land zijn gemigreerd.

  Ook is Noord en West Europees beetje een vage term. Het kan je niet echt specifiek vertellen welke van de landen in die regio je bent omdat de landen genetisch erg op elkaar lijken, maar het is waarschijnlijk je Nederlandse afkomst.

 6. Leuke video❤️❤️❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *