Home DNA AncestorMitt My Heritage DNA resultat! CHOCKERANDE!!
Mitt My Heritage DNA resultat! CHOCKERANDE!!

Mitt My Heritage DNA resultat! CHOCKERANDE!!RESULTATET visas 03:00
*
Kolla in mitt chockerande resultat från My Heritage DNA test !!
Är jag bara svensk / skandinav eller finns det mer chockerande DNA data i resultatet ?? Vad tror ni jag har för etnisk härkomst?

Följ mig!
★Blogg – http://annarod.se
★Instagram – http://instagram.com/annanrodfilm
★Twitter – https://twitter.com/annarodfilm
★Tumblr – http://annarodfilm.tumblr.com/
★AskFM – http://ask.fm/Kissemiss
★Snapchat – annarodfilm

– Jag filmar dagsvloggar med – Canon Poweshoot G7x
– Jag filmar videor, filmer & musikvideos med – Canon 5D mark II
– Jag klipper i Final Cut Pro
– Musik från Epidemic Sound

source

4 thoughts on “Mitt My Heritage DNA resultat! CHOCKERANDE!!

 1. There are several causes for these noises in mixtures. I can consider two important causes.
  First to get those percentages so high that they are sure, have to add all the doubtful. As a result they have those extreme leftovers.
  Second another real both in prehistory and in history constructed and manipulated. Examples are that the Normans took England, committing themselves before its beginning with legislation that was neither pagan nor Christian but Jewish. And that is verifiable. Always the warrior elites have had a relationship with aspects such as slavery. It is wrong to think of the Vikings as the beginning of anything. Already during the fall of the Roman Empire and the rise of Islam the Mediterranean was controlled by the Vandal fleet of remote origins similar to those of the Vikings. These wove unthinkable alliances. Even I find him related to the legend of Odin, shared many things in common with that of the invented history of the first one-eyed Muslim king of Spain, a whole builder of lies, to maintain his tyranny hierarchical, urban and macho.

 2. Pt Cj says:

  Just so you know, 23andme admitted to sometimes inserting low amounts of African in people with 100% European results to screw with racists… just google it. That is no doubt what happened to you, lol.

 3. Jag är själv finlandssvensk och tog för snart ett år sedan ett dna test på ancestry. I mitt resultat stod det att jag var finsk, skandinav samt lite västeuropé.
  När jag överförde mitt DNA till myHeritage istället fick jag precis som dig också en chock!
  Det stod att jag där var finsk, skandinav och västeuropé. Och precis som dig fick jag förvånansvärt 1.5% nordafrikan och 1.0% nigerian. Det betyder alltså att jag skulle haft en person som var 100% afrikansk i min släkt som levde på 1700/1800 talet. Alltså inte för flera tusentals år sedan. Grejen är att jag och min familj släktforskat en hel del, ända tillbaka till 1600 talet. Där fanns bara finnar, skandinaver och några tyskar – Inga afrikaner! Därför är det väldigt orimligt att den afrikanska procenten skulle stämma. Jag gissar på att det är en bugg myheritage har. Min svenska kompis gjorde nyligen också ett dna test på ancestry och fick 100% europè. Men när hon förde över resultatet till myheritage fick hon bara 96.2% europé. Resterande procent var då 2.0% nordafrikan och 1.8% nigerian. Dessutom har jag sett många andra nordeuropéer som fått samma udda kombination av ca 1-4% nordafrikan och nigerian på myheritage, medans de på ancestry och många andra dna sidor inte fått några procent afrikan alls. Så chansen att dina afrikanska procent stämmer är förmodligen minimala.

 4. Ta ha says:

  Just letting you know, the Vikings took slaves from Africa…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *