Home DNA AncestorSander Õigus räägib väliseestlastest
Sander Õigus räägib väliseestlastest

Sander Õigus räägib väliseestlastestNüüd kui Sander Õiguse kolmas soolotuur on vaikselt lõpu poole liikumas tehti üks pisike paus pargis ja istuti maha. Sander Õiguselt küsiti mis ta arvab Eestlastest, kes kolivad välismaale. Vaata Videot, et teada saada!

Kuigi kolmas soolotund on peaaegu lõpu joonel on üks eriti suur peatus veel ees. Nimelt toob Sander Õigus oma kolmanda soolotunni ka Londonis elavate Eestlasteni! 10. juunil The Bill Murray laval esitab Sander Õigus oma tundi täitsa eesti keeles, et ka seal maal elavad eestlased saaksid nautida emakeeles etendust!

Rohkem infot leiad FB evendist: https://www.facebook.com/events/1500859356690575/

source

16 thoughts on “Sander Õigus räägib väliseestlastest

  1. Tinker says:

    Respekt, õige jutt.

  2. sa ei saa ise aru mis sa suust välja ajad ,tolgus

  3. Aire Albri says:

    Olen Austraalias ja mind isegi kuidagi nagu solvas see, sest olen siin põhjusega, et reisida ja oma tulevik Eestis kindlustada ning laisk ma kindlasti pole. Lihtsalt tahan maailma näha ja minna hiljem Eestisse, osta seal maja ning alustada elu seal nii, et ei peaks pangalaene ega järelmakse maksma. Ja siin olles olen ma oma vanemate vanaduspõlve kindlustanud nii nagu nad seda väärt on. Olen väga uhke sellise otsuse üle ning soovitan noortele hakkajatele julgelt tulla siia, tutvuda erinevate inimestega eri riikidest ning erinevate kultuuridega. Elu on elamiseks. 🙂

  4. suhtumise järgi ütleks et tal pere vist pole?

  5. Näita eelmise aasta tuludeklaratsioon 😀

  6. See Sander päris❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *