Home DNA AncestorRomânia în Direct: De ce credeţi că-şi aduce Dragnea susţinătorii la Bucureşti?
România în Direct: De ce credeţi că-şi aduce Dragnea susţinătorii la Bucureşti?

România în Direct: De ce credeţi că-şi aduce Dragnea susţinătorii la Bucureşti?Europa FM este cu tine și online:

http://www.europafm.ro
http://www.stirileeuropafm.ro

https://www.facebook.com/europafmromania
https://plus.google.com/+europafm
https://instagram.com/radioeuropafm
https://twitter.com/europafmromania

Poți asculta Europa FM online de oriunde la adresa http://www.europafm.ro/live sau ne găsești în FM pe una dintre frecvențele naționale disponibile aici: http://www.europafm.ro/club-vip/faq/cum-asculti-europa-fm

Pentru a asculta pe smartphone poți folosi aplicația gratuită Radio Europa FM disponibilă pentru IOS și ANDROID. Ai acces instant la podcasturi și poți afla pe loc mai multe despre piesele preferate pe care le auzi la Europa FM.

source

23 thoughts on “România în Direct: De ce credeţi că-şi aduce Dragnea susţinătorii la Bucureşti?

 1. Anonim says:

  Avea dreptate Petre Tutea "am facut puscarie pentru un neam de idioti",mentalitatea romanilor se vede in alegerea PSD,romanii inca "pun botul" la promisiuni electorale si pomeni electorale,din pacate

 2. Dragnea vrea să arate că el este noul Ceaușescu, însă mult mai aprig, periculos tare, doar scârbă îmi provoacă

 3. cat de cretin e imbecilul alaaaaa de la telefon MARIAAN ! mortii matii

 4. moise esti un cretin PSD it ! du-te in mata !

 5. La miting cu drag-ne-am duce, Dacă drag-nea la bulău se duce !

 6. fm7551 says:

  Imparatul e gol: dragnea sustine ''familia traditionala'' dar el, divorteaza (tradand juramantul casatoriei) si traieste cu o copila cu 30 ani mai tanara :))) e condamnat penal si conduce Camera Deputatiilor dar si portarul de acolo are nevoie de cazier curat la angajare!
  minciuna e lege in tara pesedeului!

 7. Dragnea vrea sa fie dupa miting presedintele tarii!

 8. ginu lache says:

  Cum la ce-i foloseste??? E vorba de PUBLICITATE!! DACA e condamnat,se plange in fata miilor de adunati si TOATA ROMANIA O SA VADA CA E SUSTINUT SARACUL! IAR DACA E ACHITAT TOATA TARA O SA VADA CA MII DE OAMENI IL SUSTIN!

 9. Intrebare idioata! Asta înseamnă democrație. Fiecare grup, partid, organizație, daca respecta legea, poate sa face ce vrea, cum vrea, când vrea. Încă nu ne am desprins de mentalitatea idioata si de om prost. De exemplu putem face o emisiune despre Justiția care l a scos pe Orban basma curata cand Urdăreanu s-ar fi dus la DNA cu înregistrări ale unor convorbiri cu Ludovic Orban în care acesta îi spunea că are nevoie de 50.000 de euro. În schimb îl ia pe Dragnea ca a angajat 2 femei de servici si care nu s au dus la servici. Unde draci este corupția lui Dragnea si unde este a lui Orban. Penibil si DNA si Justitia. Totul este politic, jalnici amândoi politicienii.
  Iohannis are 5 case fără a le justifica.

 10. Daca milionarul basescu nu era in libertate , daca nu aveam o duduie portocala copy pasta , daca nu aveam un mafiot sasa casa presedinte de tara, puteati sa-mi vorbiti de asta de la Teleorman .

 11. Sa faca întreprinderi de stat si sa bata pe la usile oamenilor si sa-i le ofere de lucru pentru ca le-au confiscat industria si cu tertipuri orbit.

 12. . Deocamdata pute a copypasta unei fetite, pute a abuz , pute a sasa casa ciordite , asa ca lasati-ma cu Dragnea . si lupta anticoruptie , vraja buna de povestit betivilor .

 13. De ce nu se pun sub semnul întrebarii tocmai evenimentele de la Târgu Mures si Timisoara ´? Nu este vorba sa ne reântoarcem la ,,comunismul ´´ din 89 pentru ca cei care au declansat evenimentele de la Timisoara aveau complici care dictau chiar statului român acelor ani , nu stiu cum , dar gânditi-va la toate restrictiile , la izolarea noastra , la faptul ca eram o pata alba pe harta Europei desii raspunzator era nimeni altul decât Boia , Era si cel care raspundea de aprovizionare Radu Abagiu ? si car a primit direct ordine de la balconul cu ,,revolutionari ´´ sa asigure aprovizionarea populatiei , deci astepta de la ei ordine când sa se asigure si când sa nu ?

 14. Memento mori ….. si populatia de origine româna a fost redusa voit dupa 89 , a fost genocid , ne-au facut presiune prin devalorizarea leului . A fost genocid , cei care dadusera lovitura de stat la Târgu Mures AU DAT-O PENTRU A UCIDE POPULATIA DE ORIGINE ROMÂNA ; ASTA ESTE REZULTATUL : O tiganca venita la un prim meeting al lui Iliescu s-a rastit la mine când m-am mirat ca au venit si ele (vreo cinci – sase )si mi-a zis,, cândva tara asta va fi a noastra ,´´ Din aceasta cauza au avut interesul sa ne mearga din rau inmai rau , au avut loc milioane de avorturi dar cei care se instalasera la putere nu erau interesati sa imbunatateasca nivelul general de viata , cerseau pensionarii iar copiii de români ajungeau sa caute de mâncare prin gunoaie , cautam sa pastram aparentele , dar realitatea asta este , asta a fost !

 15. Daca bisnitarul soros are dreotul sa isi scoata oamenii in strada , asta de ce nu si-ar scoate sustinatorii . Toata lumea are dreptul sa manifesteze . IPOCRIZIA NU SALVEAZA ROMANIA .

 16. Alegatorii PSD sunt foarte nemultumiti !

 17. Dragnea are boala lui Ceașcă și tot ca e v-a pieri.

 18. Au facut o strategie psd iștii! In loc de susținerea justiției vor striga "jos Kovesi " oameni buni dacă tot ieșiți în stradă strigati jos dragnea si sus Kovesi. Eu susțin Kovesi! Le e frică psd iștilor de Kovesi ca vor fii condamnați !
  Cine o susține pe Kovesi sa dea like comentariului meu!

 19. baby otis says:

  zeitaaaa,la puscarieee,la puscarieeee!Cam putini cretinei rezistenti pe aici.Ce-ati patit,l-a lovit alzheimeru' pe georgica sorosica si a uitat sa va faca plata,slugilor?Ori,ca niste sobolani ce sunteti simtiti ca se scufunda barca si cautati sa fugiti?

 20. Ratiu Em says:

  Psd-isti dobitoci cu mitingul de cacat
  Bani cheltuiti fara rost propaganda comunista

 21. Dar ce parere ai despre faptul ca mitingul e organizat ilegal?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *