DNA tests aren’t indications of your ethnicity, since ethnicities are cultural backgrounds. These tests are just to show where you share common great great grandpeople and in which countries and in what density. It is NOT a validation or invalidation of your ethnicity/ethnicities.
source

Ashkenazi jew neden doğu Avrupada?
Nice results ?
This most certainly seems accurate if you're Turkish.
bizden en az %30 orta asya cikacagina eminim yakinda bende paylasacagim babamin sonuçlarını inşallah
Orta Asya geni Orta Asyalılarda bile asla %40'ı geçmez, öte yandan Türk kökenli toplumlar Avro-Asyalı topluluklardır- ta ki Moğol istilasına kadar, zaten 1000 yıl önce genetik olarak Oğuzlar ve Kıpçaklar farklı iken bu zamanda Kıpçaklar Moğollarla fazlaca karışarak uzak bir görünüme kavuşmuşlardır.
Batı Oğuzlar(yani biz) ise önce İran-Kafkasya, sonra da Anadolu'da bir çok farklı toplulukla kaynaştık, ondan öncesinde Avrupalıların kökeninin dayandığı Aryan topluluklardan biri olan İskitler(Sakalar) ile ve de yarı Türk yarı Aryan özellikte Hazarlar ile akrabalığımız bulunuyor.
Ondan da önce İtalya, Antik Yunan ve Oğuz Türklerinin bir tarafı Etrüskler ile karışmıştır hatta Italyanların Romulus efsanesi bizim Ergenekonla neredeyse aynıdır.
Yunanlar, bizim isim itibari ile İyonlalılara dayandırdığımız Yunanlılar kendilerine Ellenika yani Helenler derler ve doğrudur, antik saf Yunanlarla Hellenler genetik olarak çok farklıdır, Hellenler geniş bir coğrafyaya yayılmış Rum topluluklaın çok çeşitli milletlerle karışıp, onları Helenleştirmesi ve millileşmesi ile oluşmuş bir topluluktur, burada Roma ve Bizans zamanı paralı askerler- Göktürk, Kumanlar(Kıpçak) dan tutunda, Oğuzların Malazgirt zaferinden sonra Ortodoks inancını benimseyip Helenleşen Oğuz Türkleri de içindedir. Nüfus mübadelesinde Karamanoğulları(yani Karamannis) ve diğer Ortodoks Türkler Yunanistan'a gönderilmiştir ve orada kaynaşmışlardır, nüfusun %30-35 ini oluştururlar.(Yani Anadoluda ortalama bir Türk'te kafadan en az %20 Greek geni vardır çünkü Grrek lerin geninin en %20 si Oğuzlardan gelir.)
Yani gen haritası 1000 yıl önce de olsaydı yine Greek(biraz daha az), West Asian(Oğuzların ve diğer Türklerde temel) ve Central Asian(bugünkünden daha fazla ama %40 geçmez) görülecekti.
Avrupa kökenli tarih anlayışında Türkler Moğollarla özdeşleştirilir ve Batı Asya,Kafkasya genleri için – asında siz Türk değilsiniz Türkleşmişsiniz- der, niye böyle dediği de gayet açık o yüzden;
DNA SONUÇLARINIZ GAYET NORMAL VE GÜZEL ?
Sonuclarin bana cok yakin. Bende tek Central Asian ve Yahudi yok ama cin ve vietnam var ve Greek 43%. Sen Ic Anadolulu musun?
Yarbay kargo şirketinde sorun çıktı. İçinde dna barındırdığım için bazı belgelere sahip olmam gerekiyomuş galiba. Sizde böyle bir şey yaşadınız mı? Nasıl kargolayabilirim sizce? Yardımcı olursanız çok sevinirim
ulan sende irani ve yunan çıktın
asena Population (source) Distance sonuclarin nedir?
But it doesn’t say your turkish ?
My Heritage.com is garbage. Not accurate at all .
OPA YOU ARE GREEK TOO MY FRIRND WELCOME TO THE FAMILY ??❤??❤❤??❤??❤
wow you have greek, persian (kurdish, farsi), chinese , turkish (central asia), and ashkenazi jewish dna … cool mix
So the truth is Turks in West are usually blue green eyes brown blonde hair around east it’s usually Kurd front of balkans its blue eyes,middle is basically itallian or portegese
If you’re interested, the music for the West Asian heritage is from Karunesh – Caravanserai. It’s in Turkish with Islamic hymns.
You're
West Asian- Islamic
Greek- Orthodox Christian
Jewish
Chinese- Buddhist
West Asia is based on Turks.
Normalde annen ve baban nereli
GEDmatch admixture results are way more intensive. So if anyone is interested, here they are:
West Asian 31.53
East Med 27.29
West Med 11.44
Baltic 6.66
North Atlantic 5.93
Red Sea 4.89
Siberian 4.56
East Asian 3.34
South Asian 3.07
NE African 0.71
Oceanian 0.58
Since race doesn’t exist scientifically, ethnicities wouldn’t exist biologically either. It is important to note this when looking at heritage DNA test results. This is all fun and games, don’t take it seriously. You are the ethnicity you grew up in, no matter what.
Bende Karslıyım merak ediyorum benzer mi olur
Bu MyHeritage.com türkiyeye gönderiyor mu? Ben de yaptırmak istiyorum da
Bende test yaptirdim sonuclari bekliyom. Bide benim baba tarafim Denizlili ve annem tarafi Karsli 😀
o süper 😀 yunan ve japon tarafinin nerden geldigini biliyormusun??
tipik bir anadolu yerlisi fakat şu yahudilerle nasıl karıştı bizim halk anlamış değilim hiç
Half Anatolian Turk and half Northeastern Anatolian Turk. Hence expected results. Pontic-Turks are kinda different from other Turks
Why did you delete your other video?
From this website, I got 83.6% west asian, 11.2% south asian, 5.2% middle eastern. I am Iranian